Меморијални турнир „Хероји Југа 2017“

На меморијалном турниру "Хероји Југа 2017" је учествовало 11 екипа, међу којима је била и екипа полиције Словеније, те је и ове године понео епитет међународног меморијалног турнира.

Меморијални турнир „Хероји Југа 2017“
Share Button

Власотинце, 25.10.2017. године – У организацији Синдиката српске полиције – Регионални центар Лесковац, У СРЦ Власина са почетком у 10,00 часова одржан је VI меморијални турнир у малом фудбалу под називом “Хероји Југа 2017“. Турнир је отворио председник РЦ Лесковац Срђан Јовић, а испред ГО ССП-а присуствовали су чланови Срђан Трајковић и Славиша Дејановић. На почетку, у име главног одбора ССП и председника синдиката Лазара Ранитовића, Славиша Дејановић је похвалио главне организаторе меморијала и позвао играче на фер игру.

Иако су на времене обавештени и позвани дописом, испред представника послодавца тј. испред ПУ Лесковац се нико није појавио на отварању турнира, нити смо добили икакав одговор.

На турниру је учествовало 11 екипа, међу којима је била и екипа полиције Словеније, те је и ове године овај меморијални турнир понео епитет међународног меморијалног турнира.

Пласман екипа:

  1. УСП Београд
  2. РЦ Лесковац
  3. РЦ Панчево

Најбољи играч  Стаменковић Денис  -УСП Београд

Најбољи стрелац Чорогар Бојан  -РЦ Панчево

Најбољи голман Стојановић Данијел  -РЦ Лесковац

 

Фотографије са меморијалног турнира „Хероји Југа 2017“

 

Служба за информисање ССП

Коментари:

Коментар

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!