Додела новогодишњих пакетића у организацији ССП

ССП је поново био једини поуздан Деда Мраз широм Србије. Све похвале за наше активисте који су се својски потрудили да подела пакетића малишанима буде незаборавна!

Додела новогодишњих пакетића у организацији ССП
Share Button

Током 2017. године Синдикат српске полиције је имао мноштво активности усмерених на заштиту права запослених, протесте на улици, покретање петиција, преговора и споразума, спортских активности, меморијалних турнира… А на крају године, када се своде рачуни, иде оно најлепше – прилика да обрадујемо децу наших чланова.

И мада је ове године послодавац испунио своју законску обавезу и деци запослених старости до 15 година, за задње четири године, исплатио новогодишњу поклон честитку у износу од 1000 динара по детету и години, наш синдикат се није крио иза тога. Као и сваке године до сада, и ове смо одвојили велика новчана средства и испунили своју статутарну обавезу регулисану транспарентим Правилником о материјално-финансијском пословању и деци наших чланова старости до 10 година широм Србије поделили новогодишње пакетиће, односно ваучере за њихову куповину.

Приликом доделе пакетића, у зависности од жеља чланова и услова за рад синдиката, активисти ССП су широм Србије организовали и додатне активности – позоришне представе, свечане доделе захвалница, прославе итд. Дечји осмеси уз игру, њихова срећа и радост се не може мерити ни са чим и то је један велики доживљај који је нашим активистима дао ветар у леђа и подстрек за даљи рад у 2018. години, где их сигурно очекују још већа искушења у синдикалној борби.

А ево како је све то изгледало:

Служба за информисање ССП
Зоран Стојчић

Коментари:

Коментар

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!